Keuzes maken voor een toekomstbestendige omgeving

De grote vraag tijdens dit unieke kennisdebat zal zijn: Hoe creëren we toekomstbestendige plekken die bijdragen aan de kwaliteit van leven? Immers, het transformeren van plekken vraagt om een brede blik.

Wij kijken als Sociëteit Vastgoed ism Veneficus graag verder dan alleen naar de financiële en technische haalbaarheid. Als wij naar een plek kijken, die niet in de bestaande omgeving past of die volledig nieuw ingevuld dient te worden, zien wij een fijne woon- en leefomgeving, een inspirerende werkplek of een mix van functies voor verschillende doelgroepen. Vanuit deze brede perceptie gaan wij op 16 april as graag met de experts in gesprek om hun visie te beluisteren over plekken in dienst staan van de mensen die er wonen, werken, verblijven en recreëren.

Zo staan we ook samen voor een verduurzamingsopgave. In 2030 willen we de klimaatdoelen van Parijs gehaald hebben, er moeten een miljoen extra woningen gebouwd worden en in 2050 willen we een circulair draaiende economie hebben. Dat betekent veel voor de bestaande omgeving. Want, de waarde van de stad zit in haar toekomstbestendigheid. Om te kunnen anticiperen op de behoeften van de tijd is visie en ambitie nodig als handvat voor strategische gebiedsontwikkeling.

Vandaar dat wij jou vanuit deze visie en ambitie inviteren aanwezig bij een unieke kennistafel waar zowel de data-experts als gemeenten, ontwikkelaars en investeerders, beleggers en vastgoed kennisprofessionals aanwezig zijn.

Wij nodigen jou van harte uit aan te schuiven bij de experts van Veneficus in Rotterdam die jou vanuit hun deskundigheid begeleiden bij het nemen van tactische beslissingen op basis van data en algoritmes.

We gaan onder leiding van Menno Lammers dieper in op de toepassingen voor wonen, de processen, de grondvragen, technologie, duurzaamheid en natuurlijk de uitdagingen.

Uiteraard is er een onbeperkte deelname via dit online webinar.


Sprekers:

- Hans Meijers - Gemeente Delft
- Lydia Buist - Gemeente Schiedam
- Joost van der Zon / Thimo de Vries - Veneficus
- Claudia van Haeften - Sociëteit Vastgoed
- Dimf Gijsels Kerkhoff - AM
- Gijs Takkenkamp - Ter Steege Gebiedsontwikkeling
- Michon van der Salm - WhiteWood

Moderator: Menno Lammers- Proptech nl


Kosten:

Leden Sociëteit Vastgoed:Inbegrepen bij Lidmaatschap.
Niet-leden: kunnen kosteloos kennis maken.

Vragen?
Info@societeitvastgoed.eu – 0627058824

Keuzes maken voor een toekomstbestendige omgeving