Real Estate Radio

Meld je hieronder aan indien jij LIVE wenst deel te nemen aan de uitzending van Real Estate Radio

Onderwerp: Toen, nu en Straks

Voor leden Sociëteit Vastgoed & Chepri

Uitzending tijden: 15-16.30uur

Heb jij 24 juni as al in je agenda genoteerd? Doen! Log in op www.realestateradio.nl en spreek, luister en kijk mee met dé vastgoedradioshow van Nederland.

Drs. Esther Dekker MSV en Claudia L. van Haeften- Coert MBA MSV nemen jou gedurende 1,5uur mee op kennis en informatie, muziek, humor én vastgoedkennis.

Wie zijn deze keer de tafelgasten? De experts en strategy team Sociëteit Vastgoed, en onze vaste gast aan tafel Jan van den Hogen, Deka Investment en Sociëteit Vastgoed Academy

Format
We focussen onze strategie op 3 belangrijke vastgoedaspecten en invullingen: wonen, werken en winkelen. Wat betekent dit nu en wat over 10 jaar? Welke lange termijn uitdagingen komen daarbij kijken? Welke waarderingen geven wij eraan? We spreken over de persoonlijke identiteit en de menselijke wens de wereld beter te maken. Hiervoor organiseren we gefundeerde kennistafels voor discussies met specialisten die een gewenste bijdrage leveren aan persoonlijke groei en zakelijke ontwikkeling in de vastgoedsector.
De wens om samen te werken en te delen, wordt benoemd, net als het belang van de WHY bij het maken van keuzes. De wens waarde toe te voegen is sterk aanwezig, net als de motivatie om met elkaar het verschil te maken.

Je kunt hier ook live bij aanwezig zijn. Meld je dan hier aan!

Online hoef je je niet aan te melden, je bent direct in de uitzending via www.realestateradio.nl

Real Estate Radio