Boardroom Conference - FRIS | Real People

Omdat de sector constant in ontwikkeling is, en er nu meer dan ooit nieuwe mogelijkheden ontwikkeld zijn en verrassende toepassingen geïmplementeerd worden, organiseren wij iedere maand een bijzondere en unieke meeting bij een van onze members.


Gestart in 1923 in Zaandam is het familiebedrijf FRIS in bijna een eeuw uitgegroeid tot een gerespecteerde naam in de makelaardij in de regio Groot-Amsterdam en voor vastgoedbeheer in heel Nederland. Anno 2017 staat Hans Peter Fris, kleinkind van de oprichter, stevig aan het roer van de organisatie. Hij inspireert het team van meer dan 70 Real People. Drie generaties FRIS in vogelvlucht.

We ontvangen jou graag in Amsterdam bij onze gastheer Hans Peter Fris die ons een tour door zijn organisatie geeft. Hij vertelt daarbij over het ontstaan en de groei van zijn organisatie. Daarna gaan we als gasten met elkaar in gesprek, aan de boardroom tafel over onze projecten, organisaties, mogelijkheden, gewenste samenwerkingen en toegepaste innovatie. Zo kunnen we elkaar direct verder helpen! Na afloop van dit fijne gesprek nemen we de tijd elkaar beter te leren kennen bij een drankje en hapje.

Je bent van harte uitgenodigd!

Kosten:

Leden Sociëteit Vastgoed:Inbegrepen bij Lidmaatschap
Niet-leden: €199,95

Gebruik kortingscode: LEDENSV om als member Sociëteit Vastgoed kosteloos deel te nemen.

Vragen?
Info@societeitvastgoed.eu – 0627058824

Nog maar 2 beschikbaar!

Boardroom Conference - FRIS | Real People