Vastgoed Zeilregatta

Een unieke, spannende zeilwedstrijd
Met 200 mensen strijden om de felbegeerde bokaal: de Green Buildings Regatta biedt een unieke ervaring om met je team een echt zeilevenement mee te maken. De zeilregatta is de uitgelezen kans om in informele sfeer de banden met klanten en/of collega’s te versterken en je netwerk verder uit te breiden. Alle deelnemers zijn actief in vastgoed, dus er kunnen mooie samenwerkingen ontstaan!

Ons eigen Vastgoed team
Leden Sociëteit Vastgoed & Chepri zullen gezamenlijk deelnemen door op een vastgoed crew op te zetten tijdens het varen, onder leiding van een kundige en ervaren schipper (zeilervaring is niet nodig, wel een goed humeur en heel veel zin om samen een fantastische dag te beleven!). De dag wordt volledig verzorgd en professioneel georganiseerd.

Wat als de regatta onverhoopt niet door kan gaan?
Ieders gezondheid en veiligheid zijn onze hoogste prioriteit. Niemand kan de toekomst voorspellen, maar zolang het evenement in alle veiligheid kan plaats vinden, realiseren we dat graag! Mochten de omstandigheden het niet toelaten om de Green Buildings Regatta door te laten gaan, dan worden er geen kosten aan jou als deelnemer berekend. Inschrijven is dus zonder risico.

De inschrijving is geopend: wie het eerst komt, wie het eerst maalt
Verzekerd zijn van een plek? Wacht dan niet te lang met inschrijven.

Graag tot ziens op de CFP Green Buildings Regatta 2021!


Kosten:

Leden CHEPRI & Sociëteit Vastgoed: €396,-
Niet-leden: €495,-

Gebruik kortingscode: >> SVZEILEN << om als member CHEPRI & Sociëteit Vastgoed met 20% korting deel te nemen.


Vragen? aanmelden@societeitvastgoed.eu - 06-27058824

Nog maar 9 beschikbaar!

Vastgoed Zeilregatta